Hvorfor Bedre Boligrådgivning?

Da vi mennesker ikke er ens, har vi selvfølgelig også vidt forskellige ønsker til boligens udseende, funktionalitet, energiforbrug og meget, meget andet. Så når boligen skal renoveres eller ombygges, eller der skal foretages udskiftninger af energikilder, er der rigtigt meget at tage stilling, og det kan desværre ofte være en jungle at finde rundt i. 

Derfor kan hjælp udefra være en god idé.

 

Som Bedre Boligrådgiver kan vi hjælpe

Når vi hos MST Bygtjek kommer ud til kunden i forbindelse med Bedre Boligrådgivning, vil forløbet typisk starte med en snak om ønsker, prioritering, budgetter og muligheder.

Herefter opmåler vi og udarbejder en rapport med forslag til, hvordan I bedst muligt når jeres ønsker. Her vil særligt mulighederne for energibesparende foranstaltninger blive undersøgt, da de kan medvirke til finansiering af renovering/ombygning.

I rapporten får I et overblik over fordele og økonomi ved hver enkelt tiltag og viser på samme tid, hvilke forslag, der er mest rentable, og hvor hurtigt de tjener sig selv ind. Rapport, plan og budget kan med fordel medbringes i banken, når der skal tales finansiering af jeres projekt. 

Med MST Bygtjek som boligrådgiver vil fordelen for jer som kunde yderligere være, at vi også kan være med til at samle trådene mellem de enkelte håndværkere i bygge- eller renoveringsfasen, så I kommer godt igennem hele projektet. 

Fordi vi som Bedre Boligrådgiver

Hjælper jer til at få overblik og til at tage de rigtige beslutninger fra starten, således I på samme tid med et bedre indeklima øger boligens værdi, vil I derfor også spare penge på energi.


BedreBolig-ordningen har sin egen hjemmeside: BedreBolig.dk